Festival Tidende

Artikler

Sæt gang i firmafesten

cxz11

Skal I have fest i firmaet? Uanset om det er de sidste forberedelser til julefrokosten, der skal i hus, eller om jubilæum og påskefrokost allerede er noget, I har i kikkerten, er det vigtigt, at I får skabt et grundlag for en god fest. Og hvad er bedre end et liveband, der virkelig kan sætte skub i tingene? Underholdningen til jeres firmafest kan være alverdens ting, men de fleste sætter pris på god musik hele aftenen.

Der er naturligvis forskel på fester, og det er noget af det, I vil sørge for at have snakket med bandet om på forhånd. Så vil de kunne planlægge en sætliste og få til at give god mening i den kontekst, festen holdes i. Det kan være, idéen med det hele er, at I gerne vil have en fest, hvor folk er klar til at danse hele natten? Så er det med at finde musik med gang i – og et band, der virkelig har styr på deres ting!

Lær musikken at kende

Det er måske meget rart at have en idé om, hvem det er, man er i gang med at booke. Derfor kan I da også prøve at lytte lidt til bandets musik på forhånd, så I har en idé om, hvordan lyden er – og så I kan få bekræftet, at kvaliteten virkelig sidder lige i skabet. Musikken kan være et kortere indslag eller en længere periode, alt efter hvad der giver mening for jer.

Man kan sagtens holde en firmafest uden underholdning, hvor det primært blot er god mad der skaber rammen for festen, men for at få en dynamisk aften med masser af gang i den, kan det være en god idé at have lidt planlagt. I kan selv stå for indslag, men skal I have det så simpelt som muligt, er livemusik til firmafesten en rigtig god ide.

Have your say