Festival Tidende

Artikler

Du kan du imponere alle på en festival med et ur fra Seiko

Kat der slikker på et ur fra Seiko
cxz11

På festivaller vil der altid være den person, der kan imponere alle de andre festivalgæster med en særlig gimmick. Det handler om at finde sin særlige måde at skille sig ud på. En måde at gøre dette på er ved at have et ur i høj kvalitet. Dette kunne eksempelvis være fra et brand som Seiko.

Nogle vælger at imponere de andre festivalgæster med at drikke en ølbong på den kortest mulige tid. Du har måske selv overvejet det, men du føler alligevel ikke helt, at det passer til dig.

Du leder så at sige efter din egen niche. En ting der kan gøre, at du skiller dig ud blandt de mange tusinde mennesker, der er gæster på en festival. Et ur fra øverste hylde kan måske lyde som en lidt spøjs ting på en festival, men det er netop derfor, at folk lægger mærke til det!

festivalkoncert

Festivalarmbånd og high-end ure er et godt match

De fleste forbinder festivaler med nedslidte armbånd og fedtet hår. Det er netop grunden til, at et high-end ur kan blive din niche på næste sommers festivaler.

Urmærket Seiko med oprindelse i Japan laver nogle af de fineste ure i hele verden. Samtidigt er de ikke i en prisklasse, som kun oliesheiker og skuespillere har råd til. Der er tale om kvalitetsure helt ned til priser mellem 1000 og 2000 kroner.

Et ur som de fleste har råd til, men alligevel medfører en vis respekt. Slå til med det samme og køb dit Seiko ur til næste sommers festivaller.

Hold styr på tiden, mens du er på festival

Der er ingen tvivl om, at rytme spiller en stor rolle på enhver festival. Bassen der nådesløst pumper derudaf til en koncert. Din indre rytme er måske blevet lidt halvforstyrret og du har svært ved at finde hoved og hale i, hvad klokken egentlig er. Din telefon er forresten løbet tør for strøm, da du glemte at pakke din powerbank med.

Du kan dog godt huske, at du har aftalt at mødes med en gammel bekendt ved Monki Tonki-baren kl 17:00. Derfor bliver du nødt til at spørge en tilfældig person, hvad klokken er. Lidt småpinligt, men det går vel nok. Lige inden du skal til at spørge en godt beruset mand, kommer du i tanke om, at du har et urværk på dit højre håndled. Uret passer og dit problem er løst. Fantastisk!

To personer holder i hånd, hvor den ene har et ur på

På den måde har du altid noget at tale om på festival

En af de vigtigste ting på festivaller er mødet med fremmede mennesker. Hundrede eller tusindevis af mennesker strømmer hen til en festival for dels at høre noget godt musik og dels at få nye venner.

Når man møder en anden festivalgæst, er det oplagt at snakke om selve festivallen. Vejret, musikken og om den manglende hygiejne på toiletterne. Når den snak først har lagt sig, kan det måske være svært at holde samtalen kørende. Her kan et imponerende urværk fra Seiko være vejen frem, da det er en ting, som man kan være sikker på at blive spurgt ind til.

Det hænger som tidligere nævnt sammen med, at det er de færreste der render rundt med et ur af en sådan kaliber på en festival. Med sådan et ur kan du være sikker på at du skiller dig ud fra mængden – at du bliver lagt mærke til!

Have your say