Festival Tidende

Artikler

Forkæl dig selv efter festival

wellness-spa
cxz11

Du har været på en uges festival og er godt mør i hele kroppen. Faktisk har du mest af alt bare brug for at trække stikket og hvil kroppen og hovedet. I den anledning kan du overveje, om tiden er inde til selvforkælelse? Selvforkælelse kommer i mange afskygninger – men vigtigst af alt, så går det ud på at forkæle sig selv på en måde, der er rigtig for dig. 

Det kan være, du vælger at købe noget, du længe har drømt om – måske skal hjemme havet en fornyelse. Det kan også være, at du vil invitere din kæreste, mor eller veninde med på spaophold. Mulighederne er mange. Læs om, hvorfor du for eksempel bør overveje et spaophold, eller hvordan du kan give dit hjem en overhaling. 

Ansigtsmaske

Spa og forkælelse

Der er ikke noget bedre end at lukke kalenderen ned og sætte kurs mod ét af Danmarks attraktive spa ophold. Det er en genial idé, hvis du er træt og mør efter en uges festival. Det kan tage på energien på en måde, der gør, at det kan være svært at vinde kræfterne tilbage. I den anledning er et spaophold netop løsningen på, hvordan du kan få fornyet energi igen. De lækre spa ophold er også ideelle som gaver, hvis du har en særlig person, du gerne vil invitere med på opholdet. 

Måske har du længe tænkt på, at du gerne vil bruge mere tid sammen med vedkommende. Her kan I sammen slænge jer på solvognene, mens I drikker lunt te og får fodmassage. I kan ligeledes vælge imellem forskellige behandlinger, som passer bedst til jeres behov og præferencer. 

Pige i dør

Giv dit hjem en overhaling

Selvforkælelse kan også sættes i lighedstegn med hjemmet. Dit hjem er dit slot. Det er her, du lader batterierne op og trækker dig, når du har brug for at være dig selv. Derfor spiller hjemmets indretning også langt hen ad vejen en stor rolle. Hvis du længe har følt, at dit hjem manglede noget, kan det være svært at lade op. Hvis du har store rum, som i princippet ikke bliver udnyttet, kan du for eksempel overveje at give dig selv et par skydedøre. Skydedøre er med til at åbne rummene mere op på en måde, så dit hjem lysner og bliver mere indbydende. 

Skydedøre er både funktionelle og praktiske, eftersom de ikke skal åbnes og lukkes på samme måde som almindelige døre. Skydedøre er både en pænere og mere praktisk investering på den lange bane. 

Have your say