Festival Tidende

Artikler

Planlæg en god og sikker festival

glæde
cxz11

Rigtig mange mennesker tager årligt på diverse musikfestivaler rundt omkring i landet. De står der og ønsker at høre god musik og bruge dejlig tid sammen med deres venner. Og her er en musikfestival også en af de bedste ting der kan gøre, at man kommer hinanden tættere. Dermed er det vigtigt, at man sørger for at bestille i god tid. Venter man for lang tid kan det sagtens ende med, at der er udsolgt. Det er dog helt anderledes hvis man selv skal stå for en festival. Det er de færreste der skal det, men det kan dog være, at man på et tidspunkt selv vil prøve kræfter med at invitere folk omkring til at høre noget musik man selv kan lide. Her skal man muligvis investere ved at tage et lån. Et lån 15.000 kr. kan få dig godt igang.Det kan nemlig være dyrt at få stablet på benene. Først her finder man ud af hvor stort et arbejde det er at arrangere en festival. En af de ting det især kan være en stor mundfuld at have styr på er sikkerheden. Der er så mange forskellige ting man skal gøre når det kommer til sikkerhed og med god grund. For dem der kommer på festivalen skal selvfølgelig føle sig trygge og man skal passe godt på dem.

God musik og gode mennesker skabes med sikkerhed

Når man står og hører musik og måske har fået lidt indenbords er det ikke sikkert, at man tænker så meget over, at der faktisk er tænkt rigtig meget over sikkerheden på festivalen. Men man vil efter noget tid finde ud af, at der faktisk er tænkt rigtig meget over sikkerheden på festivalen. I de fleste tilfælde tænker man dog ikke over det da man blot tager for givet, at man er i sikkerhed.

Kommer man ud for noget ubehageligt på en festival vil man formentligt finde ud af, at der faktisk er rigtig mange der står klar til at hjælpe en. Der er mennesker der udelukkende er ansat for at passe på festivalgængernes fysiske helbred. Der er altid nogle, som blot står og kigger på folk blandt publikum. De ser om der er nogle, som ser dårlige ud eller som er ved at falde om. Det kan gøre, at man kan komme nogle ubehagelige situationer i forkøbet. At holde en festival med dårlig sikkerhed er ikke noget man ønsker at blive associeret med.

Lås visse ting inde på en festival

Når man tager på festival ser man det altid som en kærlig ting, hvor folk er gode ved hinanden. Og heldigvis får man da også bekræftet dette gang på gang. Der er dog også de situationer, hvor virkeligheden er en lidt anden. For der er visse situationer, hvor man kan få stjålet noget. Det kan man af og til komme til livs, hvis man som festival sørger for at have et sted, hvor man kan låse visse ting inde.

Måske har man mange penge med eller lignende. Her kan man som festivalarrangør få fat i et godt låsefirma der kan installere nogle låse et sted på festivalen. Det vil gøre, at folk kan benytte dem og om ikke andet skaber det en stor sikkerhed. Generelt er der mange ting, som en låsesmed kan komme og hjælpe med når man skal afholde en festival. De har styr på sikkerhed og ved præcis hvilke låse der skal bruges hvor.

Have your say