Festival Tidende

Artikler

Få råd til at gøre motionen lidt sjovere

Kvinde i kajak
cxz11

Træning og motion er for de fleste ikke det allersjoveste de kan komme i tanke om. Der findes dog et utal af måder man kan gøre det lidt sjovere og dermed mere motiverende at komme i gang med og gennemføre. Ofte vil det kræve udstyr eller andre foranstaltninger der ikke er helt billige og som vil kræve at der indskydes nogle penge i projektet. Hvis du ikke lige har pengene til dette, kan det være at et mindre lån kan komme på tale. 

Motionister

Sjov motion i praksis

Der kan være stor forskel på hvad der er sjov motion for den enkelte. For nogle kan der være at eje en vaskeægte racercykel, mens det for andre er at rejse ud og vandre i bjerge, mens det for andre igen kan være at træne med vennerne i det lokale fitnesscenter. Uanset formålet kan det hurtigt være dyrt at dyrke eller blot at komme i gang med. Det kan være at det kræver en stor engangsbetaling fx til en ny racercykel for at komme i gang, men ikke i sig selv er dyrt at dyrke. Det kan også være at det løbende vil koste penge, fx i form af abonnement, efterfølgende rejser eller lignende. Her kommer et lån ind i billedet, så du kan komme i gang med motion der bare er lidt sjovere. 

Ikke langt fra idé til handling 

Der er flere måder hvorpå man hurtigt kan låne penge. Svaret skal findes online. Der behøver derfor ikke være særlig langt fra du får en idé om en sjov motionsform og til du kan føre det ud i livet. Ved fx at optage et hurtigt sms-lån eller såkaldt kviklån, kan du faktisk have pengene indenfor få minutter fra ansøgningstidspunktet. Det betyder på samme tid at du kan komme i gang med den motionsform du ønsker, netop når du er motiveret. Dette er det bedste udgangspunkt for et vellykket motionsprojekt. 

Mountainbike

Undersøg priser og find det billigste lån

Når man låner penge, er der jo desværre den hage ved det, at pengene skal tilbagebetales. Det er derfor i din interesse at der skal betales så lidt som muligt tilbage. Du bør derfor undersøge priser på forskellige lån inden du vælger det endelige. Dette kan nemt og hurtigt gøres via prisberegnere, hvor du kan indtaste det ønskede beløb og få tilbud fra forskellige udbydere. Gå altid efter den udbyder med laveste ÅOP. Dertil kommer at du skal vurdere de mulige løbetider ud fra din nuværende økonomi. Er din økonomi presset, kan det være det kan betale sig at vælge en lang løbetid, selvom slutbeløbet bliver højere, da du herved får laveste månedlige ydelse. En kort løbetid betyder høje månedlige ydelser, men til gengæld er du hurtigere kommet af med lånet og det er dermed billigere. Regn lidt på hvad der er bedst i din situation, men gå efter laveste renter og omkostninger. 

Have your say