Festival Tidende

Artikler

Sådan sikrer du, at du ser godt ud gennem hele festivalen

Festival
cxz11

Det er så sjovt at være på festival. Her sker så mange sjove ting, og man vil helst ikke gå glip af noget af det. Derfor er man oppe hele natten lang, og derfor er man klar til allerede at begynde at drikke fra morgenstunden af næsten morgen. 

Det kan derfor være en hård uge, og hen på slutningen af den, er det derfor naturligt, at man ikke ser helt så godt ud, som man gjorde i starten. Men hvis du gerne vil sikre, at du ser godt ud gennem hele ugen, er der flere ting du kan gøre. 

Make-up

Pak dine yndlings outfits

Man ser ekstra godt ud, når man er flot klædt på. Når du pakker til festivalen, skal du derfor pakke en masse flotte outfits, så du har noget pænt at tage på alle dage. Jo længere man kommer hen på festivalugen, jo mere kan man godt begynde at være ligeglad med, hvad man har på. Men hvis man kun har pakket flotte outfits, er man sikker på, at man ikke ender op i noget kedelige og grimt tøj. 

Når man er på festival, skal man bare have det sjovt med sine venner, og I kommer derfor også helt sikkert til at tage en masse billeder, som I kan gemme som minder. Derfor er det også dejligt at vide, at man har et pænt sæt tøj på, så man ikke fortryder alle billederne dagen efter. 

Få permanent make-up

En anden ting du kan gøre for at sikre, at du ser godt ud hele tiden, er at få permanent make-up. Dette er make-up, som holder hele livet, og det gør dig derfor smukkere, selv når du sover. Med permanent make-up kan man f.eks. få lavet nogle mere fyldige øjenbryn, og man kan derudover også få lavet en flot eyeliner, så ens øjne hele tiden er lidt mere markeret. 

Hvis du derudover også ønsker at få gjort dit ansigt mere markeret, kan du få en botox behandling. Med botox sikrer du, at dit ansigt opnår sit fulde potentiale, da du dermed kan få mere markeret kindben og kæbelinje. En botox behandling Vejle, vil derfor kunne være med til at gøre dig endnu smukkere, og dermed sikre, at du ser godt ud hele tiden. 

Dog er det vigtigt at overveje grundigt, om man virkeligt kunne tænke sig denne permanente make-up eller botox, da det jo kan være, at man på et tidspunkt bliver træt af det. 

Husk at få sovet

En gylden regel, når det kommer til at se frisk og godt ud er at få sovet. Selvom at man gerne vil være med til at feste til den lyse morgen hver evig eneste nat, kan det være svært at holde en hel uge. Derfor må du enten prøve at sove lidt længere eller i det mindste gå tidligt i seng nogle af dagene. Hvis man får en ordentlig søvn, vil man helt automatisk se mere frisk ud, og man vil derfor også være klar på en ny og sjov dag. 

Drik en masse vand

Det er derudover også vigtigt at drikke en masse vand. Specielt når man drikker alkohol, er vand endnu mere nødvendigt, da dette vil hjælpe dig med hurtigere at komme ovenpå igen. Hvis du derudover er til festival i sommermånederne, hvor solen bager, er det kun endnu mere vigtigt at få drukket en masse vand, når det er så varmt. Husk derfor altid en vandflaske, når du skal på festival.

Have your say