Festival Tidende

Artikler

3 Spændende ting du kan lave med dine venner i sommerferien

koncert
cxz11

Vi går snart sommerferien i møde. Det betyder (forhåbentligt) sol og varme og glade stunder. For rigtig mange mennesker er sommerferien også en af de eneste tidspunkter, hvor man kan sætte tid af til at tage ud og få nogle helt særlige oplevelser. Sommeren skal bruges sammen med dem, man holder af – det siger sig selv. Så tag dine venner under armen, og hop ud i det gode vejr. Her venter der nemlig et utal af sjove og spændende oplevelse. Men hvad skal man så helt præcist få tiden til at gå med? Det er en god ide, at planlægge på forhånd. Derfor får du her tre ideer til spændende ting, som du kan lave med dine venner i sommerferien. Læs med herunder og bliv inspireret ved hjælp af blandt andet oplevelsesgaver.

faldskærm

1. Tag på Roskilde Festival 

En af de landets allerstørste og allermest omtalte begivenheder er Roskilde Festival. Festivalen, der i øvrigt Nordens største af slagsen samt Europas næststørste, rummer mere end 150000 gæster, og det er muligvis noget af det allersjoveste, du kommer til at opleve. Intet skriger dansk sommer som at sidde i en campingstol på Roskilde festival i dejligt varmt solskin og med en øl i hånden. Glæd dig til god musik under åben himmel og uforglemmelige stunder med dine bedst venner. Men pas på, for når du først har været der én gang, vil du have lyst til at tage af sted hvert eneste år fremover. 

2. Oplev spænding og sus i maven – spring i faldskærm med dine kammerater

Er du typen, der elsker spænding og gerne vil presses ud af din comfort zone? Så bør du helt klart prøve et frit fald fra flere tusind meters højde. Et faldskærmsudspring er noget af det mest ekstreme, man kan prøve. Der er intet, der kan beskrive følelsen, når man hænger vægtløs i luften. Følelsen af suset i maven kom til at sidde i dig for evigt. Har du en god ven eller flere, som du gerne vil have med op og flyve, kan du give dem udspringet i gave. På den måde har de også sværere ved at sige nej. Vil du vide mere om oplevelsesgaver, og se eksempler på mange andre sjove ting, du kan lave, så følg dette link.  

vandring

3. Nyd den smukke natur i det norske fjeld – tag på vandretur i Norge

Er du naturelsker? Så skal du helt sikkert opleve den smukke natur, som er at finde i det norske fjeld. Den norske natur egner sig perfekt til en længere vandretur i det fri. I vil komme til at blive overvældet af de fantastiske og smukke landskaber, men uden tvivl også udfordret!

Ligegyldigt, hvad du beslutter dig for at lave i din ferie, bliver det langt sjovere, hvis du har familie og/eller venner omkring dig.

Have your say