Festival Tidende

Artikler

Sådan sparer du op til at tage på festival

festival
cxz11

Elsker du musik, og har du været til musikfestival et par gange? Synes du, at det er noget af det bedste at være til festival, hvor du bare kan have det sjovt og høre noget god musik? Så kan det være en god idé at begynde at planlægge din kommende sommer med festivaller, og ikke mindst at begynde at spare op, for det er ikke helt billigt at tage til festival. 

Det er en god idé at begynde at spare op i god tid, så du har mulighed for at få råd til at tage på de festivaller, du har lyst til at tage på. Derudover, hvis du står og mangler penge akut, så har du altid mulighed for at låne penge. På den måde behøver du ikke at stå uden penge, og hvis du rigtig gerne vil afsted på festival, så er det muligt at komme afsted. 

musikfestival

Derfor skal du i gang med at spare op i god tid

Det er altid en god idé at være i god tid, også når det kommer til at spare op. På den måde kan du sikre dig, at du får råd til alt det, du gerne vil have på festival. Det kan også gøre, at du kan have det lidt sjovere, når du endelig er afsted, fordi du har ekstra penge med. Det kan gøre, at du kan spise lidt bedre mad og drikke lidt lækrere drinks, hvilket er lækkert. 

Det kan være, at du skal starte med at spare op et helt år i forvejen. På den måde kan du hurtigt spare penge sammen, og dermed måske komme afsted på flere festivaller, hvis det er det, du har lyst til. Du skal også købe billetten i god tid, og derfor er det vigtigt, at du har sparet penge sammen til billetten, så du kan købe den, når den bliver sat til salg. 

Alt dette udstyr skal du bruge når du skal på festival

Det kræver meget udstyr at tage på festival. Du skal bruge telt, sovepost og campingudstyr, og så er der alle de personlige ting, som du også skal have med. Hvis du har en virksomhed, så kan det være en god idé at have en computer med, så du kan arbejde lidt undervejs. Få finansieret en computer, så du kan arbejde, mens du er på festival. 

Når det kommer til udstyr, så kan det være en god idé kun at pakke de ting, du skal bruge. Så du har så lidt ting med som muligt. På den måde skal du ikke slæbe en masse frem og tilbage, og så undgår du også at have for lidt plads i teltet, fordi du har mange ting med. Det gør, at du heller ikke skal bruge så mange penge, når du skal ud og købe ting til din festival, og så kan du spare lidt penge der. 

Have your say