Festival Tidende

Artikler

Tag disse tre gadgets med på festivalen

gadet_festival
cxz11

Skal du afsted på din første festival snart? Eller er du en sand festivals-ekspert? Ligegyldigt, hvor erfaren du er på de danske festivaler, kan du gøre din festival meget federe med de rigtige gadgets. Og det kan du få hjælp til på denne side, som omhandler lækre gadgets, som er perfekte til festivalen. Herunder ser du de tre gadgets, som du vil blive præsenteret for:

  • Polaroidkamera
  • Vandtæt højtaler
  • Sjove kostumer

Udover at præsentere dig for sjove gadgets, vil vi også inspirere dig til, hvordan du kan anvende disse på festivalen, så det bliver en helt speciel oplevelse.

Polaroid 300 – husk tilbage på festivalen med et smil

Et polaroidkamera kan både gøre festivalen sjovere, men det kan i høj grad også skabe glæde i vennegruppen, når festivalen er slut. Det er både charmerende, underholdende og retro på den fede måde, så hvis du gerne vil imponere vennerne på festivalen, så er dette dit go-to gadget.

gadet_festival_polaroid_kamera
Herudover kan du give et polaroidbillede i gave til en helt speciel ven efterfølgende, dette vil uden tvivl blive værdsat helt vildt meget.
Hvis du har arvet et antikt polaroidkamera fra din morfar, som er meget værdifuldt, er det nok ikke dette, du bør medbringe på festivalen. Som vi alle sammen ved, kan tingene godt gå vildt for sig på festivaler, og derfor kan du med stor fordel købe et lidt billigere kamera til denne anledning.
Du finder et billigt, lækkert og kvalitetsfyldt polaroidkamera her.

Find et sjovt kostume til festivalen

En anden måde, hvorpå du kan gøre festivalen sjovere, er ved at tage et eller flere sjove kostumer med. Der findes mange forskellige forhandlere på nettet, der sælger fantasifulde kostumer til lave priser. Dette passer perfekt ind i vores filosofi, der handler om, at det ikke skal være dyrt at have det sjovt på festivalen.

Du kan for eksempel købe et af disse kostumer:

  • Pingvin
  • Abe
  • Skotte
  • Ølflaske
  • Mankini
  • Zulumand
  • … Eller vælg mellem mange flere sjove udklædninger

Ligegyldigt om du tager afsted til festivalen som en kænguru eller en kanin, kan du være sikker på, at det vil skabe sjove tider i lejren. Herudover er et flot og sjovt kostume jo også en perfekt ice breaker, hvis du leder efter lidt kærlighed på festivalen.

Tag en vandtæt højtaler med på festivalen

Den sidste gadget, som vi vil præsentere dig for, er både praktisk, sej og underholdende. Vi kender alle sammen den trådløse højtaler, men vidste du, at man faktisk kan købe en trådløs bluetooth højtaler, der kan tåle vand?
Og hvis man har fulgt bare en smule med, så ved man godt, hvad man får, hvis man opsætter regnestykker: Dansk vejr + festival = Regn. Derfor er det vildt praktisk at have en højtaler, der kan tåle vand, så man ikke skal være nervøs hele tiden. Derved er det slut med at gemme højtaleren væk, når der kommer et lille regnskyl.

gadet_festival

Har nogle af disse gadgets fanget din opmærksomhed? Så bør du skynde dig at anskaffe dem, inden ventetiden til festivalen er forbi – god tur!

Have your say