Festival Tidende

Artikler

Husk tasken, når du drager på festival

musik-scene-festival
cxz11

Det er altid sjovt at skulle på festival. Her er man sammen med gode venner, lytter til skøn musik, og fester igennem en hel weekend hvis ikke en hel uge. Mange glæder sig derfor hvert år til at drage afsted på festival og opleve det skønne festivalliv.

En nødvendighed, når man tager på festival, er en god taske. Når man er afsted på festival, er det nemlig vigtigt at kunne holde styr på sine ejendele og altid have det på dig, som man har brug for. Men hvordan vælger man den helt rigtige festivaltaske? Læs med, og bliv guidet til, hvordan du finder den perfekte taske til dine behov. 

Piger til festival

Hvor stor skal tasken være?

Første spørgsmål, som er rart at få afklaret, er, hvor stor tasken skal være. For at kunne besvare dette spørgsmål, er det godt at finde ud af, hvad du regner med, skal kunne være i tasken. Hvor meget skal du have med? Hvor meget har du brug for at have med? 

Du har nok i virkeligheden brug for mere end blot en taske. Du skal nemlig pakke de ting, som du skal have med i en taske, og derudover får du nok også brug for en anden taske, som du kan bruge til at have nødvendigheder som pung, nøgler, mobil, mobiloplader og høretelefoner i. 

Hvor stor denne taske skal være, kommer an på hvor meget du ellers regner med at skulle medbringe. Det kunne for eksempel være en vandflaske, et ekstra sæt tørre sokker, håndsprit, en snack eller et halstørklæde. Overvej, hvad du regner med at skulle have med, og brug dette til at vælge den helt perfekte taske til dig. 

Vælg en taske med en god ruminddeling 

Noget andet, som er vigtigt, når der skal vælges en taske til at have med på festival, er, at den har en god ruminddeling. Er tasken nemlig blot et stort rum, bliver du nok træt af ikke at kunne finde rundt i den. Hvorfor det? Når du er på festival, er det godt at have et par små lynlåsrum i tasken, hvor du kan putte dine værdier ind samt alt det, som du ikke lige har lyst til at miste ved at det dratter ud af tasken.  

Har du denne gode ruminddeling i din taske, vil du kunne føle dig meget mere sikker på festivallen. Dermed får du en bedre tur, hvor du kan give den maks gas uden bekymringer, om hvor du har gjort af dine ting. 

sort-taske-kvinde

Køb din nye taske online

At finde så god en taske kan godt være svært, hvis du skal lede i samtlige taskebutikker på strøget i din lokale by. Nej, hvorfor ikke i stedet lede efter den perfekte festivaltaske online? Her er udvalget ikke kun meget større, men også meget bedre. Så vil du helt sikkert kunne finde frem til den festivaltaske, som vil gøre din tid på festival meget bedre. Måske vil du online også kunne blive inspireret til, hvilket tøj du skal have med på festivallen, så det bliver ekstra festligt. 

Have your say