Festival Tidende

Artikler

Hør musik fra festivalerne til træningen

Mand med høretelefoner på
cxz11

I sommerperioden kommer der for alvor tryk på diverse festivaler. Hvis du er en af dem, der elsker at være på festival og nyder både stemningen og musikken, kan det være en god idé at varme op til de kommende festivaler med musikken derfra. Det kan være, at du allerede nu ved, hvilke kunstnere du skal høre til sommer. Det kan også være, at du har gode minder fra en festival og derfor har lyst til at høre musikken fra kunsterne, der spillede dengang. Musikken fra festivalen kan være med til at motivere dig i din træning.   

Udendørs yoga

Kom helt ned i gear

Lige inden festivalsæsonen går i gang, kan det være en god idé at komme helt ned i gear. Det kan også være efter festivalen, hvor der har været fart på, og du derfor har brug for at fordybe dig. Her kan yoga være en god måde at komme helt ned i tempo efter en hård festival. Til yogaøvelserne kan du for eksempel lytte til noget musik fra diverse indie-kunstnere, som har optrådt på forskellige festivaler, så du kan slappe helt af. 

For at lave yoga og komme helt ned i gear inden en festival, kan det være smart at have en yogamåtte. Der findes forskellige variationer af yogamåtter, så du kan finde den farve og tykkelse, der passer bedst til dig. Yogamåtterne er mere behagelige at ligge på end gulvet, og derfor er det en god idé at købe en flot yogamåtte til træningen

Mand løber på løbebånd

Up-tempo-musik til puls

Hvis du er til træning med gang i den, hvor du kan mærke pulsen stige, kan det være at du skal anskaffe dig et løbebånd. Med et løbebånd hjemme i stuen bliver det ikke nemmere at komme til at træne. Der er ingen grund til at bekymre sig, om der er godt vejr udenfor, og der er ikke langt hen til træningsmaskinen fra sofaen af. Ved at købe et smart løbebånd er der altid mulighed for at træne i hjemmet. 

Der findes mange gode kunstnere, der har spillet på diverse festivaler, som kan spilles, når du skal løbe på løbebåndet. Her passer up-tempo-musik specielt godt til træningen, og du kan vælge dine yndlingsnumre. 

Have your say