Festival Tidende

Artikler

2 situationer hvor musik ikke kan undværes

Musik
cxz11

De fleste mennesker tænker på musik som en fast del af deres hverdag. Nogle har sin daglige gang i et musikalsk miljø, mens de fleste har musik som en slags fast baggrundsmiljø eller baggrundstøj i deres hverdag. Nogle gange er det rart med fuldkommen ro, men der er visse situationer i hverdagen, hvor musik – ifølge langt de fleste mennesker – er en fuldstændig uundværlig del.

Børnetapet

Tapet til børneværelset

Allerede når du begiver dig ud på jagt efter billig børnetapet, har du brug for musik. At lede efter tapet til børneværelset kræver overskud og god musik i ørerne. Du skal nemlig føle dig inspireret, når du leder efter tapet til dit barn eller tapet til børn i det hele taget. Når du er på jagt efter billig børnetapet, så tag dit barn med på råd – det er jo netop tapet til dit barn. Børn har ofte kreative idéer, og mange af dem kan sikre dig et lækkert og billig børnetapet.

I kan også prøve at sætte jer sammen og lytte til musikken og teksten, når I leder efter tapet til børneværelset. Børn får idéer af de mindste ting og at lytte til musik kan give idéer til tapet til dit barn. Tapet til børn fås i alle mulige farver og mønstre, og når I først har fået idéen til et billig børnetapet, er det bare med at komme i gang med at lede efter tapet til børneværelset.

Start først og fremmest med at lede efter billig børnetapet online. Her kan du finde tapet til dit barn online, og det er også nemmere at involvere dit barn i beslutningsprocessen her, end hvis du skal hive ham eller hende med ud i en fysisk butik for at lede efter tapet til børneværelset. Nettet vrimler med muligheder for tapet til børn, og leder du efter tapet til dit barn, kan du finde masser af gode bud på nettet – i ro og mag med dejlig musik i baggrunden.

Alternativt kan du køre ud i malerforretninger og lure på deres udvalg af tapet til børn. Her kan du lidt bedre fornemme både tekstur og størrelsesforhold på mønstre på tapet til børn.

Og husk så; når du skal i gang med at opsætte børnetapet, så lad musikken buldre derudaf – så bliver det en endnu hyggeligere proces. 

Bil

På tur ud i det blå

De fleste mennesker hører musik, når de kører bil – og i særdeleshed hvis det er en lang tur. Det bliver simpelthen for stille, hvis du skal kun skal høre bilens brummen og intet andet i de næste timer. Og det gælder faktisk i endnu højere grad, når du kører elbil. Elbiler er fuldstændige lydsvage, så der har du ikke engang bilens brummen at forholde dig til. 

Musik er derfor en uundværlig del af den lange køretur. Er I flere i bilen, så afstem eventuelt lige med dine medpassagerer, om der er enkelte musikgenrer, I skal vige udenom. Det er ikke sikkert, at dine medpassagerer sætter lige så stor pris på dødsmetal, som du gør. Skal I køre meget langt, kan det desuden være god underholdning at lege musikquiz – den kan med fordel forberedes hjemmefra, så I har gode playlister at tage udgangspunkt i.

Husk dog ikke at blive så forgabt i musikken, at du glemmer, at du kører bil. Øjnene skal være på vejen, lydniveauet skal være lavt nok til, at du kan høre, hvad der foregår omkring dig. Og husk også at holde øje med benzinniveauet/batteriniveauet, så du ikke glemmer at lade bilen op med lader til elbiler eller tanke. Musik er skønt, men det er lidt ærgerligt at løbe tør for strøm eller benzin midt på motorvejen, fordi du blev revet med.

Have your say