Festival Tidende

Artikler

Kniber økonomien? Sådan kommer du alligevel på festival

Lån til festival
cxz11

Der kan i ens liv forekomme perioder, hvor pengene ikke rækker så langt, som man egentlig havde håbet på. Og hvis det er først på måneden, og der er lang tid til næste betalingsdag, så kan du blive forhindret i at lave nogle af de fede ting, om du havde planlagt. Havde du planlagt at tage på festival, men nu rækker pengene ikke til det? Så findes der en mulighed. Du kan låne pengene som du mangler. Inden da skal du dog tage nogle forholdsregler, så du ikke ender med at blive forgældet.

Læs videre, og lær hvordan du nemmest muligt tager et lån, og samtidig hvordan du sørger for ikke at komme i gæld grundet dit lån.

Sådan finder du dit lån

At bestemme sig for det rette lån kan være svært, især hvis man ikke har ret meget erfaring med at låne penge. Har du brug for et hurtigt lån, så kan du overveje et SMS-lån. Her får du hurtigt pengene udbetalt, uden at skulle stille sikkerhed.

Så hvordan skal du finde det rette lån? Du kan finde det rette lån, at gå en på en side, som sammenligner de forskellige udbud af lån. Her bliver renterne, tilbagebetalingstiden osv. sammenlignet, så du ikke behøver at bruge tid på det. Klik her, og find det lån, som passer til dig.

Festival lån

Læg et budget, og slip for gæld

Når man lånet penge til forbrug og fornøjelse, er det vigtigste, at du ved hvordan du skal betale dine penge tilbage. Har du ikke en indkomst, kan det være en god idé ikke at låne penge til fornøjelse, men derimod nødvendige ting, såsom mad og husleje. Har du en indkomst, og vil låne penge til din festival, så er det vigtigt at du lægger et budget. Jo længere tid du er om at betale pengene tilbage, jo mere ender du med at skulle betale i det store og hele, grundet renterne.

Nyd din festival

Skal du bruge dine lånte penge på noget, så skal det være noget som er virkelig vigtigt for dig – fx at skabe et sommerminde på en hyggelig festival. Nyd derfor dine lånte penge, med den gode samvittighed om, at du har en plan om, hvordan du skal betale de lånte penge tilbage.

Det er en god idé, at beslutte dig for, hvor mange penge du har tænkt dig at bruge på festivalen. Når du allerede har taget en beslutning om det, betyder det, at du ikke behøver, at bekymre dig om det.  Beslut dig fx for, at du har et budget for 200 kr. om dagen på festivalen. Denne plan afholder dig højst sandsynligt fra at give alle dine venner shots i en brandert.

Lån pengene, efter at du har lavet en grundig undersøgelse omkring hvilket lån er det bedste. Dette gør du nemmest ved at lade hjemmesiden sammenligne dine forskellige muligheder. Inden du låner er det ligeledes vigtigt, at du lægger et budget, så du ved hvordan du skal betale pengene tilbage.

Have your say